Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hányinger, szédülés, fázás....

Hányinger, szédülés, fázás. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

8 óra felé kicsit szédültem, ezért ettem egy szelet vajas kenyeret felvágottal. Aztán még mindig szédültem, és ettem csokis kekszet. Most meg hányingerem van és szédülök még mindig. Det ényleg nagyon rossz érzés + ráz is a hideg nagyon.

Most már csak iszom meg iszom a vizet, de bllőőőő....

2012. ápr. 16. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért tömöd magad kajával meg piával?! Attól nem múlik el a szédülés, max ha éhség/kiszáradás okozza. De mint látjuk neked nem ez a bajod, tehát ne igyál/egyél már hányásig!

Valószínűleg bekaptál valami betegséget. A szédülés egyébként lehet a vérnyomásingadozás miatt amit a hidegfront okozhat. Mérj lázat - ha van, akkor beteg vagy.

2012. ápr. 16. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem csak a hányinger játszik, amióta azt a nagyon fura ízű teát ittam a barátoméknál. Nem akartam illetlen lenni,hogy nem fogadom el! :S

Nem ittál/ettél te is valami ilyesmi furát?

2012. ápr. 16. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtatok.

Megmértem a lázamat de nem volt, a vérnyomásommal volt baj.

145/105, a pulzus meg 72 volt. Az a 105 volt sok, de hogy az mi nem tudom....de nekem az mindig magas: 90,95, ilyesmi, csak most a 105 tényleg sok volt és szerintem az lehetett a baj.

2012. ápr. 17. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
120/70 a normális, mind a kettő magas neked, nem csak a második. az első a vér kipumpálása a második a be. a pulzusnál 70 a jó , az oké neked. mindenféleképpen nézesd meg magad, hosszú távon tönkre vágja az érrendszered a magasvèrnyomás!
2012. ápr. 17. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!