Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnap ese benyomtam 29 darab...

Tegnap ese benyomtam 29 darab frontint. El is álmosodtam tőle rendesen, kidőltem, ma későn keltem, mégis még midnig érzem a hatását?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 12:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jártam én midnenfelé, elhajtottak mindenhonnan, egy dolgot találtak, aminek meg van, hogy mi áll a fájdalom hátterében, közölték, hgoy sürgősen meg kell műteni, ez volt december legelején... :)
2012. ápr. 16. 15:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ahhoz képest, hogy én ma kértem a szemészetre egy kontrollt, és kaptam július 2-re időpontot, a te műtétedet sem kapkodják el. De sínen van ugye? Vagy várod, hogy hívjanak? Úgy látom nem ragaszkodsz nagyon az Élethez:((
2012. ápr. 16. 16:01
 13/17 A kérdező kommentje:

Szerintem nem is fognak hívni (mert elvileg igen) mert akkor és ott nem fizettem!!

Én nem ragaszkodom az élethez, felőlem megdögölhetnék, de a fájdalom az nem kell! Mert gyenguc vagyok, utálom! (kivéve a magamnak okozottat, azzal nincs bajom, mert bármikor leállíthatom)

2012. ápr. 16. 16:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom orvosékkal. Igaz egyik műtétemet úgy eltolták, hogy ott 100%-ban fogyatékos maradtam, de most már elhiszem azokat a rémtörténeteket, amiket mesélnek: pénz nélkül nem kerül fel az ember várólistára, vagy éveket vár a műtétre.

De úgy érzem a soraidból, hogy fiatal vagy, nem korai lemondani még az életről? Szenvedéssel sz.t sem ér az élet. Nincs, aki megfogná a kezed, vagy a füled, és cipelne orvostól-orvoshoz, míg valamelyiknek szakmai böcsülete is van, nem csak nagy zsebe?

2012. ápr. 16. 17:53
 15/17 A kérdező kommentje:
hiába, mentem már fizetőshöz is, iszonyú pénzt elkért azért, hgoy megállapítsa HAJSZÁL PONTOSAN UGYANAZT, amit előtte már a TB-s doki leírt (oda adtam neki azt a papírt) szóval fizetőshöz sem szívesen megyek érthető módon azt hiszem...)
2012. ápr. 16. 19:00
 16/17 anonim válasza:

Hogy vagy kedves kérdező azota?

Remélem nem novelted az adagod!

2012. dec. 2. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Uh nem mai a kérdés. Egyébként meg akinek a szervezete hozzászokott azt nem üti k.o-ra. Én napi 20-at szedek átlagban a 0.5-ösből. Ami 10db 1-esnek felel meg. Ez kell ahhoz, hogy normális legyek. Ha nagy stressz ér akkor lemegy 30-35 szem is a 0.5-ből. Enélkül sem aludni, sem dolgozni sem utcára lépni nem tudok. Kb 1 éve szoktam rá. 0.25-tel kezdtem. Kis adagokban. Majd elszaladt a ló…
jan. 28. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!