A koffein mennyire jó fejfájásra? 2dl pepsiben van elegendő hogy enyhítse a fájdalmat?
A válaszodból kiderült, hogy lehűlés előtti a fejfájásod.
Tehát nem az alacsony vérnyomás, hanem az AGYI EREK ÖSSZEHÚZÓDÁSA miatt fáj a fejed.
Hát jó kérdés hogy mi miatt fáj a fejem.
DE lehet az előttem lévőnek van igaza, mert mindig a lehülés előtt fáj de nagyon.
Ma reggelre nem jött lehülés hanem meleg és megint fájt a fejem előtte.Azaz tegnap este.
Ilyenkor mi lehet a gond?
Lehet, hogy most teljesen más ok miatt fáj a fejed, mint korábban. A fejfájásnak - mint fentebb is le lett írva - sok oka lehet. Még az is meglehet, hogy köze nincs a fejfájásodnak sem a hidegfronthoz, sem a lehűléshez, sem a felmelegedéshez...
Szerintem próbáld ki. Ha a koffeint kipróbálod, érezni fogod, hogy használ-e. Lehet, hogy használ (akkor alkalmazd a továbbiakban is), lehet, hogy nem használ (akkor pedig ne alkalmazd).
A kóla nem egészséges, ezt is írta már valaki, és ráadásul ha tényleg csak egy pohárral iszol, akkor a koffeintartalma sem biztos, hogy érezhető lesz.
Szeles idő. Hasogat a fejem, és már a megérkezése előtt azaz tegnap esett fájt.
Akkor csak köze van a frontokhoz ,nem?
Nagy valószínűséggel köze van a fronthoz, ez igaz. Ez lehet a közvetett oka a fejfájásodnak.
A fejfájás közvetlen oka pedig lehet az agyi erek összehúzódása, lehet alváshiány (lehet, hogy aludtál eleget, csak éppen rosszul), lehet az étkezés apró változása, sőt: a kevesebb fény is. Nagyon nehéz kideríteni a közvetlen okot.
De a koffein tényleg megér egy próbát. Akár 3in1 kávéval. Ha csak kipróbálod, abból nem lehet nagy baj. És ha érzed, hogy használ, akkor megvan a megoldás. :) És sokkal jobb, mintha tablettákat vennél be.
Tegnap mikor elkezdődött a fejfájás ittam pepsit mert még a kávéra nem tértem át, de ez nem azt jelenti hogy cola fogyasztó vagyok mert útálom,csak kisérletezek.Szóval +3 óra hosszát kibírtam gyógyszer nélkül egy pohár pepsi után,pedig nagyon fájt a fejem.
Ma meg ahogy elcsendesült a szél ,kitisztult az ég,süt a nap és egyre melegebb van, mondhatni megszünt a reggeltől tartó fejfájásom mindenféle kisérletezés és gyógyszer nélkül. Igaz szenvedtem is.
Köszönöm a válaszodat :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!