Másnak is van szívritmuszavara?
Akinek van ilyen segítenétek egy pár kérdéssel?
Mióta van,hogy kezdődött egyik pillanatról a másika vagy fokozatosan alakult ki,mit éreztek ilyenkor pontosan,hogy dobog be nektek,hol érzitek,hogy vagytok,milyen a közérzetetek,mikor van leginkább,hány évesek vagytok,voltatok kardiológián ezzel,kimutatott valamit nálatok az ekg,mit mondott az orvos,kaptatok gyógyszert,milyen gyógyszert kaptatok,segített,volt már nektek,hogy több napig is eltartott,ti nem féltek?
köszi,
és Te mit érzel ilyenkor?
de szokott. De rájöttem arra, hogy ha idegesitem magam ezzel előjönnek mindenféle rigolyák pl hogy fáj a szivem nem kapok levegőt!
nem szabad foglalkozni ezzzel mert csak magadnak ártasz próbálj mindent ugy csinálni mint eddig....fussál, usszál, sétálj táplálkozz egészségesen és ne foglalkozz ezzel....hidd el neked is enyhülnek a panaszok és nem fogsz mindennap idegeskedni
Nekem van, születésem óta. 3 évesen napi 3 szurit kaptam. :'( De azt mondták, majd kinövöm. Aztán most 3 hónapja mellkasi szorításaim vannak, egy hete a szívem szúr, ma reggel olyan volt, mintha egy karót szúrtak volna belé... Most voltam EKG-n, vmikor lesz szívultrahang. Nem írt fel gyógyszert. Nem félek, nem véletlen van szívritmuszavarom. Megpróbálok lelkileg mindent rendezni magamban, hátha jobb lesz. :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!