Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fáj a fejem? Másnak is...

Mitől fáj a fejem? Másnak is van mostanában ilyen gondja?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy fejfájós típus, menstruáció előtt-közben fáj nagyon ritkán, és akkor hogyha meg vagyok fázva. Most, három napja érzem hogy a homlokom olyan tompán fáj, főleg ha levegőt veszek. A menstruációm a hétvégén múlt el, és kb kedd óta tart a fejfájás, 2 napig úgy volt hogy párszor belenyílalt, nem volt folyamatos a fájdalom, ma meg egész nap fáj. Ha alszom, végig olyan mintha félálomban lennék, meg hülyeségeket álmodok, éberálmaim vannak, meg erotikus álmok :D:D Forgolódom este, nehezen is alszom el, ha elalszom az sem pihentető. Egyéb tünetem nincs, se szédülés semmi. Arra gondoltam h lehet hogy a hőingadozás miatt van, hogy este pár fok van, napközbe meg 20-22. Vagy a stressz, az mindig jellemző rám. Másnak is fáj a feje mostanság?:S

2012. márc. 23. 12:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!