Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alig kapok az egyik orr...

Alig kapok az egyik orr nyílásomon levegőt miért?

Figyelt kérdés

Pár napja azt vettem észre, hogy nem igen kapok levegőt az egyik orr nyílásomon, de nem tudom miért.

Néha úgy érzem mintha lenne valami a gégémnél vagy mintha nyomná valami a légcsövetem szinte érezhetetlenül nagyon enyhén. És valamikor amikor fel kelek semmi bajjom nincs egy ideig minden ugyan olyan mint szokott majd késöbb megint ez van. Persze én egyből megijedtem , hogy mivan, ha rák ? utána néztem ott is valami duzzanatról beszéltek...de nekem ez a duzzanat elmúlott néha visszajön de nagyon picike. Utánna azt mondták ,hogy allergia is lehet.:S nem tudom és igazából nagyon félek....szerintetek mi lehet a gond?

Sportolok 186 cm 110 kg vagyok testépítek tehát nem vagyok zsíros de lehet ez a bajj?

ja és mellette dohányzok naponta maximum 6 szálat szívok el 4 hónapja.

2012. ápr. 6. 22:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!