Kíváncsi lennék ti mit gondotok. Mi lehet?
A problémám a következő lenne:
Múlt héten kezdődött. Hétfőn erős fejfájás, kedden erős nyomás érzés a fejemben, szerda óta, pedig állandó nyomásérzés mindkét fülemben, a homlokomnál, orrgyöknél. Pénteken Zinnat-ot írt fel az orvos, mert hogy nagyon vörös a garatom, biztosan onnét sugárzik ki, meg melegítsem. Semmit nem javultam azóta sem. Voltam a háziorvosnál is, fájdalomcsillapítót kaptam. Nem bírtam ezt a tétlenséget, ezért elmentem a füll-orr-gégészetre. Orrom tiszta, füleim rendben, tiszták, manduláim szépek, a garat piros. Kaptam orrcseppet, orrsray-t meg valami allergiagyógyszert, hogy az majd elmulasztja a nyomást a fülemben.
Azóta sincs semmi változás. Nagyon kellemetlen ez a nyomásérzés a füleimben, néha talán nehezebb egy kicsit a légzés, néha eldugul az orrom.
A vérnyomásom rendben van, mérem itthon.
Szerintetek, elképzelhető, hogy ilyen nehezen múljon ez a valami. A garatból sugározhat a fájdalom? Se láz, se orrfolyás, se torokfájás. Én ezt furcsállom. Csak tömik belém ezt a rengeteg gyógyszert, és nagyon nem jól érzem magam.
Azt is mondta a doki, hogy lehet hogy nagyon erősen megfújt a szél és huzatot kaptam.
Tapasztalatok?Valakinek volt már hasonló?
Vagy én vagyok türelmetlen?
Első vagyok.
Vagy nézzél körül, a www.naturhelix.hu oldalon, a fülgyertyázásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!