Mi lehet a probléma? Férjem minden reggel fáradtan ébred. Gyakran fáj a nyaka is. Úgy érzi, mintha nem kapna elég oxigént az agya, kábának érzi magát.
Egyébként ülő munkát végez. Szeretném kivizsgáltatni, de azt sem tudom hova forduljak. Már voltunk a körzeti dokinál, adott egy csomó beutalót. A vérvételen nem találtak semmit. A neurológián sem... Hova lehetne még menni? Nem ártana esetleg egy röntgen, ctg. A nyaki erek vizsgálatát is fontosnak tartanám nincs-e ott a probléma... vagy esetleg valami kopás, meszesedés...Tanácstalan vagyok...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hány éves a férjed?
Dohányzik?
Ideges típus?
Jó a matracotok?
Ha tényleg nagyon horkol akkor eléggé felületesen alszik többször kisebb ébredéssel, amire nem biztos, hogy emlékszik. Valamilyen alvászavarral foglalkozó orvos kellene. Nem tudok címet sajna, ezt találtam:
Első vagyok, aki olyan sokat kérdeztem.
Nekem is voltak hasonló panaszaim, sőt, néhány alkalommal úgy begyulladtak a nyaki izmaim, hogy zokogtam fél napokat, és kaptam az injekciókat a reumatológián.
Én ekkor még dohányoztam (de akkor ez nálatok kilőve), és nagyon-nagyon feszült voltam, és tudom, hogy ez ment rá a nyakamra.
Még annyit tudok javasolni, hogy egyen a férjed sok vitamint, az segíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!