Mivel lehet a hányingert csillapítani, csökkenteni?
Már 1 éve folyamatosan hányingerem van,de szombat óta tetőfokára hágott,mivel összeszedtem egy hányásos-hasmenéses vírust.Szombat délután óta 5 percenként futottam a Wc-re ,de tegnap már hánytam is.Teljesen kiürült a gyomrom a vízet is és a teát is csak kényszerből ittam nehogy kiszáradjak.
Ma reggeltől megszűnt a hasmenés,mivel tegnap bevettem 2 Inmodiumot.
De ez a pokoli hányinger nem múlik?Mivel tudom csökkenteni?
Ráadásul annyira megviselt a hasmenés,ami éjszaka s folyamatos volt,hogy teljesen beesett,karikás lettek a szemeim mint aki 40 évet öregedett 2 nap alatt.Hogy tudom magamat minél előbb helyrehozni?
Megpróbálom!Köszi
VANNAK MÉG TANÁCSOK???????
SZÍVESEN FOGADOM!!!!!!

Azt írod hogy egy éve van folyamatosan hányingered. Nem hiszem hogy ezt citromos vízzel vagy bármilyen más házi módszerrel orvosolni lehetne. Szerintem sürgősen el kellene menned orvoshoz ezzel a panasszal.
Átmenetileg segíthet a gyömbér, levágsz egy darabot a gyökérből és azt rágcsálod. Ha nincs otthon gyömbér akkor esetleg bormenta is jó lehet. Ha az sincs akkor jó erős mentolos rágó.
Most még jobban fokozodott ahogy elkaptam a gyerekektől.Most próbálom kortyolgatni a citromos vízet csak az meg nem csinál savat a citrom,mert már ég a gyomrom is?
A borsmenta az mi????Nem ismerem!Leírnád?????

Köszönöm!
Akkor úgy keressem,hogy borsmenta tea????
Ez nem okoz ugye szívdobogást mint a cola????
Ma veszek is!!!!

Szerintem lehet kapni így hogy borsmenta tea, de gyógynövény boltokban talán szárított borsmentát is kapsz és abból magadnak is főzhetsz. De a gyömbér szerintem még hatásosabb lenne.
De mint mondtam ez csak tüneti kezelés. Ki kéne vizsgáltatni az állandó hányinger okát elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!