Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Honnan tudom, hogy eltört a...

Honnan tudom, hogy eltört a lában?

Figyelt kérdés
Melléléptem a lépcsőn ma és azóta fáj lilul, és alig bírom mozgatni, érdemes röntgenezni egyáltalán, SZTK-ba lehet menni vele, ha eltört volna mennyi idő a gipszelés

2012. márc. 28. 19:43
 1/1 anonim válasza:
Ha eltört volna a lábad, akkor érezted volna, hogy nem mozognak az ízületek, másnap pedig belázasodsz. Amúgy nekem is volt ilyen tavaly, nekem a bokámmal. Marha nagy lett tőle a bokám, mit ne mondjak. Az orvos, az SZTK-ban megforgatta a bokámat, aztán röntgeneztetni küldtek. Mit ne mondjak, eléggé rossz volt, mert a csaj lenyomta a lábfejemet... Szóval, megnézte, hogy van e repedés a bokámon, de nem volt. Aztán nem javult, így fekvőgipszet, majd járógipszet, aztán cinkcsizmát kaptam.
2012. márc. 29. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!