Lehetséges hogy eltört a lábujjam? =S
Figyelt kérdés
Az a helyzet nem emlékszem, hogy csináltam:S. Szombaton elég sokat ittam. Ki esett elég sok minden és nem emlékszem mi történt vele. Vasárnap reggel arra ébreedtem fáj nehéz vele menni és még véres volt a zoknim is. Egy napig nem tudtam rá állni, ma reggelre lett r ilyen pirosas lilás folt, de az nem fáj hanem csak a lábujjam oldalán.
Létszives segitő válaszokat adjatok!
2011. ápr. 18. 17:53
1/4 anonim válasza:
A törés szokott zsibbadni is és ha megtapogatod akkor nagyon fáj, lila, esetleg rossz pozícióban van maga a lábujj. Ezt csak egy röntgen mondja meg biztosan, de nem biztos, hogy ez törés. Lehet hogy csak nagyon beütötted, vagy beszakadt a körmöd a lábujjadon azért vérzett... Röntgen megmondja :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ha megtapogatom oldalt a csontot, fáj, és be is van dagadva azt kifelejtettem.
2011. ápr. 18. 18:10
3/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt, ráadásul a mellette lévő nem is fájt és az is eltört :D Jobb lesz ha elmész orvoshoz, csak egy röntgen és kész
4/4 anonim válasza:
velem is pont ugyan ez történt ,csak én nem voltam részeg:D
a lábujjam oldalán van egy lila kis csík azt mondták hogy az csak véraláfutás de az enyém megrepedt de nem gipszelték be ,tegyél rá kamillás borogatást jót tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!