Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy tudok meggyógyulni vagy...

Hogy tudok meggyógyulni vagy legalább a tüneteimet elmúlasztani 2 nap alatt?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel torokfájásra ébredtem, egésznap rázott a hideg és fájtak az izületeim. AZ éjjel belázasodtam (39,2°), Panadol, vizes ruha, stb. Reggel voltam dokinál. Influenza. Csak köptetőt írt és nyákoldót. Egész nap feküdtem, lázcsillapítóztam. Már délután óta csak hőemelkedésem van (koppkopp). Szerdáig van időm meggyógyulni vagy a tüneteket elmúlasztani. Hogyan? Bármilyen tipp érdekel, itthon leszek és fekszek.

De szombaton lesz az esküvőm, és nem szeretnék beteg lenni arra már. Viszont már csütörtök-péntek jól kellene lennem, legalább annyira hogy tudjak egésznap lótni-futni..

Ötletek?

2012. márc. 26. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:

rengeteg folyadék "alapozás"-nak :D

komolyan, nagyon fontos. a legjobb a víz, vagy kamillatea, vagy bármilyen tea, csak ne cukros löttyöket igyál..

sok gyümölcs, levesek-főzelékek, rendesen szedd be a gyógyszereket, ne fürdés után ne nyiss ablakot, ne menj hideg helyre, rétegesen öltözködj! és ami a folyadék mellett a legfontosabb: aludj, amennyit csak tudsz!

Sok boldogságot!! :))

2012. márc. 26. 21:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. Hát sajnos az evéssel vannak gondok, mert a fekvéstől és a betegségtől 0 az étvágyam :/

Várok még tippeket, ha vannak, nagyon fontos..

2012. márc. 27. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:

A torkod nagyon szépen rendbehozza az inhalálás sóval vagy salvusvízzel. Fertőtlenít, kitisztítja a légutakat.

Rendbe fogsz jönni.

Szép esküvőt és a továbbiakban kívánom, hogy minden elképzelésed váljon valóra!

2012. márc. 28. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Az említettek mellé; Normaflore 3X1 ampulla (használható Protexin, LactoProtect is, de a Normaflore a legelterjedtebb)

Torokfájást legjobban (helyi gyulladásnál) a gargalizálószerek képesek elmúlasztani (Tantum Verde oldat 3-4-szer/nap).

A hidegrázás, végtagfájdalom a lázzal jár, lázcsillapító leviszi.

Jobbulást!

2012. márc. 28. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!