Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a bajom? (végbél)

Mi a bajom? (végbél)

Figyelt kérdés
Amikor elmegyek wc-zni a és a széklet távozik belőlem, érzem hogy fáj (szúr) és amikor kitörlöm, véres. Ritkán viszket és fáj nagydolog után. 16 éves vagyok lány. Mi a bajom?

2012. márc. 24. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
nem eszel elég rostot, és kemény a székleted, ami feszíti és egyben felsérti a végbeled. javaslom, hogy egyél több nyers gyümölcsöt, zöldséget és főzeléket. igyál napi 1,5-2 liter vizet, vagy teát, és az sem árt ha egy kicsit mozogsz. a hasprés beindítja a bélmozgást.
2012. márc. 24. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Szija, nekem is ugyanez a bajom. Az első válaszolónak nagyrészt igaza van! Nekem is jobb lett, mikor kicist több gyümit kezdtem enni. Meg ha nagyon gyakran vérzik akkor lehet használni Reparon krémet. Ez aranyérre jó. Begyógyítja a kisebesedést.

18/L

2012. márc. 24. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Aranyér, vagy végbélberepedés.

Itt olvass utána, hogy melyik krém jó rá:

[link]

2012. márc. 24. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Zöldség, gyümölcs, sok folyadék.

Napi 2x25 felülés.

Komolyan a felülés a legjobb:)

2012. márc. 24. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!