Nagyon aggódok, lehetséges, hogy végbél polipom van? Részletek alul!
21 éves lány vagyok és ma a vacsora után 30-60 perccel nagyon erősen elkezdett görcsölni a hasam. Elmentem wc-re, hogy hátha az segít, de igazából amikor levettem a nadrágot akkor enyhült a görcs így csak üldögéltem utána egy picit a wc-n hátha "nagy dolgot" kell végeznem, de semmi ilyen nem jött ki belőlem... és nem erőlködtem egy másodpercig sem!!!
(bocsi, hogy ilyen részleteket is leírok, de reménykedek abban, hogy ezek az infók esetleg segítenek abban, hogy megfejtsük mi ez)
aztán felálltam és észrevettem, hogy élénkpiros vér van a wc-ben, nem volt sok(talán csak 1-2 cseppnyi), de nagyon megijjesztett, hogy mi miatt lehet ez!!!
Annyi biztos, hogy nem a hüvelyből jött, hanem a vgbélnyílásból!
Mellesleg miután kijöttem a mosdóból már nem is volt semmiféle hasi görcsöm!
Ha bárkinek bármilyen ötlete van, hogy mi lehet ez kérem írjon, mert nagyon aggódok emiatt!!!
Több mint valószínű, hogy a beleidben van a gond. Ajánlatos lenne egy tisztítókúrát tartani két napig. Amennyiben utána is vannak gondjaid, akkor érdemes kivizsgáltatni az okot.
Tisztítókúra: Valódi gyümölcslé, amit otthon készítesz el és ásványvíz. Ezekből legalább napi 3-4 litert. Íztelen keksz, vagy kétszersült, ebből annyit, amennyit kívánsz. Ezt kell két napig fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!