Átlagos-e magasság-súly arányom? Kéne valamit tennem?
Sziasztok.
először is, 13 éves fiú vagyok. 168 cm magas, 55 kg, és egy kicsikét zavar. Vagyis leginkább a combom, mert már egy ideje megfigyeltem, igen vastag és hát hájas is. Egyébként apámat és bátyáimat nézve még fogok nőni a jövőben egész sokat (mindannyian 185 cm felett vannak), reménykedhetek benne, hogy nyúlok ilyen téren is? Valami tanács?
(kérdésem komoly, komoly válaszokat kérnék)
Előre is köszi
Szia.
Nincs okod aggodalomra, a magasságodhoz jó a súlyod. Még sokat fogsz nőni, sokat változik a tested. Ha teheted, kezdj el sportolni valamit, akár otthon is. Az majd sokat javít az összképen, izmosabb leszel és az a kicsi "háj" , ami a combodon van, átformálódik izommá.
Köszönöm szépen a választ!
Sportolásra max. otthon van lehetőségem, ha ez annak minősül, felüléseket szoktam csinálni változó rendszerességgel, meg néha a szobabiciklin is megyek pár percet. :) Akkor lehet ezeket gyakoribbá teszem.
(Egyébként eddig nem foglalkoztatott nagyon a dolog, sőt most sem szívügyem a téma, de azért gondoltam rákérdezek. Azért jobb így, szóval tényleg köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!