Rossz egyedül. Ti mit szoktatok csinálni?
19/F vagyok. Szüleim gyakorlatilag nincsenek(bonyolult elmondani.) És ez a jövőben sem fog változni.
Egyedül vagyok egy lakásban minden nap. Csak a szomszédban vannak nagyszüleim. Vannak barátaim akikkel sokat vagyok nappal, de mindig persze velük sem lehetek.
Itthon magányosan nagyon rossz érzés lenni egy kis idő után. Emiatt semmihez nincs kedvem se, csak magamba fordulok.
A barátnő dolgon kívül nem lenne más semmi amitől nem kéne a sírás határára kerülni?
Ha van üres szobád akkor add ki albérletbe. Lesz társaságod és kicsivel több pénzed is.
Mivel saját házad van, így azt csinálsz amit akarsz. Szervezz házibulit. Elhívod a barátaid és megbeszéled velük hogy szervezzenek be pár embert. Ehhez nem kell sok pénz, fejenként 2000ft-ból már jó házibulit lehet csinálni úgy hogy kaja+pia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!