Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak abban az esetben...

Mit csináljak abban az esetben, ha elkap a nevetőgörcs?

Figyelt kérdés
/Sokszor van, hogy úgy megnevettetnek egyes személyek, hogy akár 5 percig is egyfolytában nevetek. Már nekem ez kezd kínos lenni, és bár hiába próbálok rossz esetekre gondolni, hátha "abbahagyom", ezzel a módszerrel nem sikerül./
2012. márc. 11. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy kicsit segít ilyenkor, ha ráharapok a nyelvemre. Nem tudom miért.
2012. márc. 11. 13:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is rossz esetekre gondolok + belecsípek a bőrömbe (a combomon).
2012. márc. 11. 14:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Ma "kipróbáltam" a nyelvharapást de nem sikerült. Ilyenkor olyan extázisba kerülök, hogy nem tudok koncentrálni, ilyen különleges műveletekre, mint amit a válaszadók írnak. combcsipkedés, nyelvharapás. Valami más megoldás kellene, mert ez tarthatatlan, és lelki problémákat okoz. Az igaz, hogy még mindig jobb nevetni mint sírni, de nekem már a nevetésből is megárt a sok!
2012. márc. 11. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Semmit. Jót tesz az egészségednek, örülj neki.
2012. márc. 13. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

4., nem tudom, de ha a villamoson jön rád - egyedül vagy -, mondjuk Kérdezőnek is ott jut eszébe amit haverjai tíz perccel azelőtt mondtak, vagy előadás közben, főleg ha komoly az előadás, akkor azért gáz a nevetés...

Én ilyenkor csipkedem a combomat. :D

2012. márc. 13. 18:47
 6/6 Imi válasza:
vegyék nagy levegőt, de tényleg semmit, élvezd a nevetést :D
2012. márc. 13. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!