A zsíros korpa minden esetben hajritkulással jár?
Igen! Nekem is ez a problémám,vastagon lerakódott a fejemre a korpa,és darabokban jött le. Néha kentem babaolajjal.
Sajnos a hajam is erősen hullott,és a fejem tele volt vörös/barnás foltokkal. Minden fésülködéskor rengeteg haj kijött. Sokáig hanyagoltam,és mindenféle sampont kipróbáltam de persze semmi! Aztán már látványos volt hogy ritkul a hajam,pedig sűrű hosszú hajam (volt).
Elkezdtem használni a Nizoral sampont,és csodák csodája a korpa megszűnt,a hajam is kevésbé hullik. Igaz több hétig kellett használni,de megérte! Már bánom hogy hamarabb nem vettem,de sajnáltam rá a pénzt,elég borsos ára van.
A Nizoral gyógysampon,patikában vettem,csak nagyon drága. Én nem halottam ilyen olajokról.
Hát kb 1-1,5éve hullik a hajam,de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget(sajnos). Fésülködésnél rengeteg kijött. De mivel sűrű hajam van/volt,így nem volt olyan látványos. Most is meg van a hosszú hajam,csak már látszik hogy megritkult,főleg ha össze van gumizva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!