Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hatékony köhögés csillapítót...

Hatékony köhögés csillapítót keresek. Mit használjak?

Figyelt kérdés
Már 3 hete köhögök és folyik az orrom. 39 volt a lázam, elmentem orvoshoz kedden, azt mondta valószínű influenza, adott torokfájásra gyógyszert és sinecodot, amitől ment a hasam. A következő héten dolgoztam, de pénteken már megint orvosnál voltam 39,4 lázzal. Köhögés orrfolyás van. Orvos: valószínű influenza. Felírt oscillococsinumot és azt mondta szedjem a sinecodot. Mondtam, hogy attól megy a hasam, azt mondta nem tud mit írni akkor, szedjek vmit. Nem hurutos, száraz köhögésem van, ami már a hányásig fajul. Tud vki segíteni?
2012. márc. 6. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ajánlom a propoliszt!Bármelyik patikában vagy bioboltban meg tudod venni és szerintem nagyon jó!

Velem is ez volt,hogy folyton köhögtem,de nem jött fel semmi.A propolisz 4-5 nap alatt feloldotta a lerakódott váladékot és szépen fel tudtam köhögni!

2012. márc. 6. 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Első: száraz köhögése van, nincs mit felköhögni.

Vannak még köhögéscsillapítók, pl a Coderit N, nem szeretik ezt a hatóanyagot felírni elsőként, de gondolom ha 2. alkalommal sem írta fel akkor már próbálkoztatok ezzel a hatóanyaggal, és valamiért nem szedheted.

Próbáld meg az orvosi zilízt vagy a lándzsás útifűt.

2012. márc. 6. 12:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Stodalt próbáltam eddig, de nem jött be.
2012. márc. 6. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Az orvos csak a Sinecodot írta, Coderitet nem próbáltam, az is receptre van? Annyit mondott, hogy fiatal vagyok (42é)ki fogom heverni. Ha influenza az tényleg elmúlik, de lehet, hogy az arcüregem van esetleg tele.
2012. márc. 6. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!