Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mien diagnózis állitható fel...

Mien diagnózis állitható fel ezekből a tünetekből?

Figyelt kérdés

Láz(1szer a tobbi tünet elött) ,fejfájás, enyhe hasi fájdalom, elkékült körmök, étvágytalanság, ingerlékenység.

ÓRA INDUL :D

Ui. csak értelmes válaszok érdekelnek. A """Hát nem tudom, mibajod lehet, menj inkább dokihoz""" tipusú "pofázok hogy ne halgassak" figuráknak OFFOS a téma ;)

2012. márc. 1. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:

elkékült köröm az a vér oxigén hiányától is lehet.Ha mondjuk kevesebb a véredben az oxigén.

Azt is jó lenne tudni mióta vannak ezek?

2012. márc. 1. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
és hogy lány e vagy fiú az illető?
2012. márc. 1. 19:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Férfi 27, az első tünet(láz) megjelenésétöl számiitva 5-ik nap. a tünetek nem sulyosbodnak, de nem is mulnak.
2012. márc. 1. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:

az az érdekes,hogy ez elég szokatlan tünetegyüttes és ez miatt így nehéz megállapítani,hogy mi lehet a baj.Az elkékült körmökön kívül ez lehet akár valami vírusos betegség is,gondolok itt a fejfájásra lázra és hasfájásra ,étvágytalanságra,(mivel ebben a tavaszi időszakban elég sok a megbetegedés,most én is elkaptam egy vírust,nekem a fejem fáj,fáradékony vagyok,nehéz a fejem,és enyhén arcüreg gyulladásos)de ha az elkékülésre gondolok,akkor keringési probléma,akár vérszegénység.

Írtad,hogy ne mondjuk,de azért ,ha nem múlik,és magas lázad lesz ,mindenképpen orvost ajánlok,mert ez nem egy egyszerű náthának hangzik.

Amúgy a körmeim nekem is kékebbek kicsit az átlagnál,de elég alacsony a vérnyomásom ilyen 100 alatti általában.

2012. márc. 2. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!