Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lány létemre 43-as lábam van....

Lány létemre 43-as lábam van. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

16L vagyok, és már régóta ekkora a lábam. Cipőm kb semmi nincs. Van persze csizmám, most például azt a tipikus mamutcsizmát hordom télen, amit kb mindenki. Nyáron papucs, amit nagy nehezen találok a lábamra, egyébként meg tornacipő, de azt is kínaiból szereztem, unisex, és a férfi részről, de egy egyszerű fekete tornacipő. Annyira tetszik sokminden, nem szeretnék én magassarkút, csak egy szerencsétlen színes tornacipőt, de még az sincs a méretemben sehol... Ma pl a New Yorkerben láttam egy tök jót, de abból is 41 a legkisebb, és nem volt jó rám. Deichmanban is szoktam nézni, de nőiből semmi, férfiből meg azok a tipikus vastagabb talpúak vannak, amik azért annyira nem szépek...

Akinek ekkora lába van, mit csinál? Törődjek bele, hogy unisex cipőket fogok hordani, ez jutott, és ennyi?

Nincs valami lehetőség lábkisebbítésre? Mindenhol szétnéztünk már cipőügyileg, ahol lehetett, és annyira jól nem állunk, hogy Converseket hordjak, mert abból lenne méret... De nem is szeretnék tizenezres cipőket hordani, de a kínaiban is sírva tudnék fakadni, hogy milyen jó tornacsukák vannak lányoknak, kockás, virágos, piros, lila, kék, fehér, fekete, amit eddig ki lehetett találni ezer év alatt, nekem meg nincs egy normális cipőm sem, mert NEGYVENHÁRMAS a lábam...

Vágassak belőle, vagy mi? Már komolyan azt is meggondoltam, hogy elmegyek egy plasztikai sebészhez, hogy lehet-e ezzel kezdeni valamit... Sokat segítene, ha csak egy centivel is rövidebb lenne a nagylábujjam...

Aki ilyen problémában "szenved", mit kezdtetek magatokkal? Komolyan kiborít... Egyébként 171 cm vagyok, nem tudom, hogy hogy sikerült ekkora lábat összehozni a szüleimnek, biztosan elátkozott valaki..

2012. febr. 27. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szia. nekem 44-es lábam van. 22 éves csaj vagyok, kb nekem is 16 éves korom ota ekkora. bele kell törödni, ez van. férfi cipőket hordok én is, álltalában fehéret. mondjuk mivel 180 cm vagyok, magassarkut amugy sem akarok. de sajnos kész kinzás mikor ki kell öltöznöm, akár vizsgára akár bárhova, mert álltalában 42-esbe megyek, ami már elég lestrapált, de sajnos nincs más. nadrágbol is farmert hordok csak, mert egy elegáns nadrágot nem vehetek fel ilyen cipőhöz. sajnos bele kell törödni, nem tudsz vele mit csinálni.
2012. máj. 9. 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:
jah, azt még hozzátenném, hogy a lábfejem elég magas, és az ujjaim sem szorosan egymás mellett vannak. elég nagy hézag van köztük, vagyis tök széles a lábam. ha összemérem máséval kb akkora mintha nekem két ujjal többem volna :) ugyhogy tényleg nem tudtam még cipőt venni. vidéki vagyok, évente kb egyszer megyek pestre, de körülnézek már valahol :)
2012. máj. 9. 21:04
 13/13 anonim válasza:
Nekem fiúként 42-es a lábam 182cm-hez. Ahogy látom van itt pár lány akinek jóval nagyobb azonos vagy kisebb magasságnál mint nekem🙂
2023. júl. 2. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!