A hagymateánál hogy értik, hogy a hagyma héját kell megfőzni? Melyik héját? Azt a külső, barna héjat amit ki szoktunk dobni? Vagy magáról a hagymáról kell egy külső héjat levenni (ami már ehető)?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 12:12
1/2 anonim válasza:
A tisztitott hagymat kell fozni. Ha megfazasra szeretned, akkor van egy sokkal hatasosabb recept:
1 ev.k. reszelt torma, 1 ev.k. hagyma, 5 t.k. mez, 5 ev.k. viz.
A tormat elkevered a mezzel, majd az aprora vagott hagymaval, vegul hozzaadod a vizet. Gyorsan felforralod, es hagyod hulni. Ebbol naponta 5-or, 1 t.kanallal vegyel be.
2/2 anonim válasza:
Ami a hagymateát illeti:
Hagymatea
Két-három fej vöröshagymát mossunk meg jó alaposan héjastul, és vágjuk össze. Főzzük néhány percig egy liter vízben. Ízesíthetjük szárított kamillával, hársfával is. Pirítsunk meg három evőkanálnyi barna cukrot, és hígítsuk fel a hagymafőzettel. Mézzel édesítve igyuk, aprókat kortyolgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!