Fejet ért erős után több hónappal kialakulhat bármi is?
Még október elején érte egy elég erős ütés a fejemet. Elmentem megnézetni, csináltak ct-t, de nem találtak semmit, kívülről persze nagyon fájt a fejem, mármint a fejbőröm. Ez pár nap alatt elmúlt, a napokban azonban azon a területen ahol ért az ütés nagyon fáj megint. Lehet, hogy csak a fejbőröm megint, nem tudom megállapítani, akkor mindenképp rossz érzés ha tapogatom, de ha nem akkor is sajog.
így 4 hónap után kialakulhatott valami utólagos probléma? vagy csak a hideg idő miatt lett érzékeny? amikor az eset után elmentem kivizsgáltatni magam majdnem kiröhögtek, hogy mit képzelek, hogy ilyennek bemegyek (pedig nem kicsit szédültem meg amikor történt és tényleg súlyos tárgy volt)szóval most mér komolyan szégyellek visszamenni panaszkodni.
ti mit gondoltok, ha a másnapján nem mutatott ki kóros dolgot a ct most lehet okom aggódni??
23/L
A hideg időt pedig úgy gondoltam, hogy a hajhagymáim esetlegesen megfázhattak, mert egyébként szoktak, de most egyszerűen nem tudom megkülönböztetni a fájdalmat, hogy kivól, vagy belül fáj.
Arról nem is beszélve, hogy van egy enyhe hipochonder hajlamom, és már azt sem tudom, hogy most bebeszélem magamnak, hogy szarul vagyok, vagy tényleg.....
hjaj:(
Igen, mindenképpen kialakulhat.
Én mikor anno voltam koponya mri-n első kérdés az volt, ért-e valamikor nagyobb ütés a fejemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!