Stria, azaz ilyen pisosos/lilás bőrrepedezés elle mi kell?
A fenekemtől kiindulva a combomon, és alátható részeken még nem látszanak,d e a fényben észrevettem, hogy az egéész combom csíkos csak még nem lila meg még nem is látszik csak bizonyos fényben. Mi lesz ha majd ott tart mint a combom rejtett részein?Mit tegyek? Nem sportolok sokat stresszelek(pánikbeteg dolog)egésznap gépezekés attol félek gombás is vagyok belülröl
szerintetek? hiu 17 éves srác vagyok
Ezzel semmit se tudsz csinálni, életed végéig meglesznek. Vannak különböző krémek különböző áron, a hatásuk kétséges...
Viszont járj el sportolni a továbbiak megelőzése céljából és a mentális egészségednek is segíteni fog.
Nekem is tele van a csípőm striákkal. Még tizenévesen lett ilyen, amikor nőttem. Meg kell barátkozni velük, mert tudtommal eltüntetni nem lehet őket. Mondjuk én nem érzem, hogy bármit is rontanának az összképemen. :)
27/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!