Mit érzek ha tüdőgyulladásom van?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a bal karom alatt a hátam felé mell magasságban. Ha levegőt veszek, ha köhögök, ha megmozdulok. Lehet hogy tüdőgyulladásom van?
Hogyan kezelik ezt? Soha nem volt a családban sem. Orvos még nem látott mert a háziorvos ma nem volt de holnap megyek hozzá.
2012. febr. 9. 21:11
1/7 anonim válasza:
Hát fájás mindenképpen .. .
nekem is volt ilyen :D
tünetek alapján ... talán egy egyoldali ... orvoshoz menj vele ...
3/7 anonim válasza:
nekem szó szerint fájt a tüdőm. :D a mellkasom, meg szintén, ha levegőt vettem, ha köhögtem, alig bírtam menni.
van drága gyógyszer rá, 7 szemes 7000 ft-ért. levoxa.
meg igyál sok folyadékot, meleg tea és társai. pihenj. és nem menj ki a hidegre.
4/7 anonim válasza:
Tüneteid alapján vagy mellhártya gyulladás lesz vagy egyoldali tüdőgyuszi. Lázad, hőemelkedésed van-e? Ha igen, az gyulladásra utal a szervezetben. A doki ír fel antibiotikumot (1-2 ezer ft) és 2 hét alatt rendbe jössz.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Lázam nincs csak a bal mellemtől hátra felé a jobb oldalamig fáj már. Köhögéskor mintha kést döfnének belém
2012. febr. 10. 09:52
6/7 anonim válasza:
ha ilyen szúró érzést érzel, az lehet mellhártya gyulladás is
Itt ellenőrizheted a tüneted, nagyon hasznos oldal :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. febr. 11. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!