Egy gasztroenterológus mit mond erre, egyáltalán kihez lehet fordulni ilyen esetekben ha étkezés után fél-1 órával hasmenés van?
és ez úgy kb másfél éve tart
majd hogy nem mind1 mit eszek, mehetek wc-re ,van hogy pedig szintén mindegy mit eszek és nincs ilyen gondom
arról tudok még beszámolni hogy nyáron ,mikor nagyon vidám voltam, szinte csak olyan emberekkel buliztam akiket bírok, velük elvoltam akkor nem voltak ilyen gondjaim, de most hogy suli van, egyre inkább változok a magának való figura felé(máskor meg közvetlenkedek)
ezt csak azért hogy ennyiből lehet stressz miatt is, de azzal meg mit kezdjek, az a legbosszantóbb, hogy ma is ettem rizst, csirkehússal, almás-zeller-citrom keverékkel, de ugyanúgy.. most ebbe mi lehet amit nem bír a szervezetem, vagy egyek egész nap főtt krumplit??
kérlek segítsetek
egy 18 éves idegileg beteg srác
szüleim, kiröhögnek és még pénzük sincs erre, ennyi orvos után
sőt én is azt gondolom hogy most hogy kiöntöm a lelkem vkinek aki meghallgat pénzért azzal mire megyek, ígyis egész nap szüleimnek a hülyeségeimet kell hallgatniuk
A szóba jöhető dolgok közül a két legvalószínűbb vagy valamilyen ételallergia vagy pedig irritabilis bélszindróma. Mivel írod, hogy "idegbeteg" vagy, ezért az utóbbi a legvalószínűbb. Keress rá Guglin.
Amúgy a gasztroenterológus nagy valószínűséggel fog tudni segíteni rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!