Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnap óta "motorzúgást"...

Tegnap óta "motorzúgást" hallok. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Nem belső fülzúgást, hanem határozottan külső hangként hallom. Hol tompán, mintha csak porszívóznának a szomszédban, hol erősen mintha egy motort indítanának be. Pár percig még kalapácshangot is hallottam.

Normális a vérnyomásom és semmi előzménye nincs ennek a jelenségnek.

Esetleg az befolyásolhatja, hogy pár hete fogyózom, de nem drasztikusan.Nem szedek semmilyen gyógyszert...

Mi okozhatja ezt?

2012. febr. 5. 09:18
 1/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a fogyi miatt lenne. Én is nem rég kezdtem fogyózni, és semmilyen "jelenséggel" sem találkoztam............................ eddig.... De am sok sikert a diétához! :)
2012. febr. 10. 02:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a tévét!
2012. febr. 10. 07:16
 3/3 Silas válasza:

Nálam is volt hasonló. Először azt hittem a munkahelyemen a PC-k és switch-ek monoton zúgása okozza. (voltam az Őrségben, ahol kockára lehet vágni a csendet, és ott elmúlt)

De közben rájöttem, hogy a mandulám "durrant be" és lehet, hogy a gyulladás a fülemre is kiterjedt. Antibiotikum szedése után egy időre elmúlt, majd újra előjött. Időnként most is "hallom", mintha valahol messze alapjáraton járna egy benzines autó. (csak nagy csendben lehet "hallani")

2012. febr. 10. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!