Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan javíthatnám a közérzete...

Hogyan javíthatnám a közérzetemet?

Figyelt kérdés

Nem szeretek emberekkel dolgozni, zavar a tömeg és csak akk nem stresszelek, ha egyedül vagyok vagy a legjobb barátaimmal. A közös/csoport munkákat nem szeretem, de ez már általános iskola alsó tagozata óta feltűnt(pl ha valaki közös rajzot akart velem készíteni azt visszautasítottam stb)

Az osztálykirándulásokat, iskolai pakolásokat próbáltam/próbálom elkerülni, nem szeretek ismerkedni, minden hétköznap körbe vagyok véve emberekkel ami zavar. Óvódás koromban meg azelőtt teljesen ellentéte voltam a mostani önmagamnak. Mindig mosolyogtam, bíztam az emberekben...csak édesapám alkoholista volt(sűrűn megvert), cigizett(mostanra a tüdőm nem valami jó pedig 15 vagyok), volt pár haláleset is az életemben és azóta egy pesszimista, merev, "hulla" vagyok. Apám kb egy éve szokott le az ivászatról, de már nem bízok benne. Ha a szüleimnek azt mondanám, h pszichológushoz szeretnék menni, akk azonnal rávágnák, h ne hisztizzek.

Remélem, érthetően fogalmaztam.

2012. febr. 2. 17:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!