Egyéntől függ hogy emlékszik-e mit csinált részegen, vagy helyzet?
Figyelt kérdés
ismerek olyat, aki életében egyszer rugott be annyira hogy nem emlékezett holvan, a többiben igen.. de akkor is csont részeg volt.. az az 1 alkohol mérgezés volt ^.~
de olyat is, aki 2 pohár sör után részeg, és nem tudja másnap mit csinált este..
2009. máj. 30. 21:34
1/3 anonim válasza:
Hát ez nagyon egyéntől függ. Meg hangulattól. Van, hogy 3házmestert simán megiszok, van hogy egy sör sok.
Nálam még annyi, hogy ha már lerészegedtem akkor azok az emlékek jobban megvannak amit világosban éltem át. Ahol sötét volt vagy becsuktam a szemem ott képszakadás...
2/3 anonim válasza:
én is ittam már le magam a sárga földig de emlékeztem mindenre.
3/3 anonim válasza:
Egyén és helyzet.2 hete tök jót beszélgettem kocsmai koncerten egy csajjal, emlékeztem a nevére miről beszéltünk stb. Aztán aköv 7 végén megint találkoztunk és ott volt egy másik lány a barátnője BETTI, akivel szintén beszéltem, de a nevére sem emlélkeztem, pedig van egy heg az arcán szal nem tom ő mér felejttődött el... függhet a buli pörgős vagy punnyadós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!