Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Felfáztam volna?

Felfáztam volna?

Figyelt kérdés

Ezen a héten hétfőn este fájó érzésem volt vizelés közben , éjfél után arra keltem fel, hogy nagyon fájt(égett) a húgycsövem és a beleim. Ezután kimentem wc re és valami elviselhetetlen csípést éreztem a húgycsövemben és mögötte. Majd 1 órán át szenvedtem mire enyhült és el tudtam aludni. Kedden semmi bajom sem volt.

Szerda este pedig megint éjfél után kijött. De ez enyhébb volt. Ma csütörtök este ismét elkezdett égetni, szerintem éjfél után ismét szenvedni fogok. Bélgyulladásom van már 2 hónapja amit kezelek, ez pedig most a héten jött ki rajtam. Összefügghet a kettő?

2012. jan. 26. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet ez felfázás, független egymástól! Igyál sok folyadékot!
2012. jan. 26. 20:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor az nem lehet, hogy már régebben felfáztam ráment a beleimre és csak most kezdtem el érezni a húgycsövemen??
2012. jan. 26. 20:54
 3/4 anonim válasza:

A felfázást általában valamilyen baci okozza és a húgyhólyag gyulladását jelenti, járhat alhasi, vagy deréktáji fájdalommal is. Bővebb info:

[link]

Szerintem próbálj meg cickafark, kamilla teát inni, de ha pár napon belül nem javul mindenképp menj orvoshoz.

2012. jan. 31. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi voltam orvosnál kaptam egy port ami felér egy 3-4 napos antibiotikum kúra erejével:) 2 ilyen tasak után rendbe is jöttem:)
2012. febr. 1. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!