Felfáztam volna?
Ezen a héten hétfőn este fájó érzésem volt vizelés közben , éjfél után arra keltem fel, hogy nagyon fájt(égett) a húgycsövem és a beleim. Ezután kimentem wc re és valami elviselhetetlen csípést éreztem a húgycsövemben és mögötte. Majd 1 órán át szenvedtem mire enyhült és el tudtam aludni. Kedden semmi bajom sem volt.
Szerda este pedig megint éjfél után kijött. De ez enyhébb volt. Ma csütörtök este ismét elkezdett égetni, szerintem éjfél után ismét szenvedni fogok. Bélgyulladásom van már 2 hónapja amit kezelek, ez pedig most a héten jött ki rajtam. Összefügghet a kettő?
A felfázást általában valamilyen baci okozza és a húgyhólyag gyulladását jelenti, járhat alhasi, vagy deréktáji fájdalommal is. Bővebb info:
Szerintem próbálj meg cickafark, kamilla teát inni, de ha pár napon belül nem javul mindenképp menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!