Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mar ket napja rettenetesen...

Mar ket napja rettenetesen faj a ket vesem a derekam es ugyerzem ott lent mintha a mehem szurna. Tuti hogy felfaztam, amugy is nagyon veseproblemas vagyok. Miert faj annyira?

Figyelt kérdés
regebben voltam dokinal es felis irt gyogyszert,jobban lettem de akkor nemvolt ilyen kellemetlen.esetleg tudnam itthon is kezelni?valami gyogyfuvekkel peldaul.segitsetek mert nagyon nemakarok orvoshoz menni,rogton a nogyogyaszatra kuldene es oda tenyleg nemakarok menni:S elore is koszi
2008. febr. 21. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
a cseresznye szar tea nagyon bevalt nekem az nagyon jo a vesere es a felfazasra
2008. febr. 21. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos a "felfázásnál" nemcsak vese es hugyholyag gyulladast kaphatsz,sajnos petefeszek gyulldast is. Ha esetleg hoemelkedesed is van,surgosen fordulj orvoshoz, mert ez komolyabb kezelest igenyel - a vese nem jatek es nem szabad elhnyagolni, egy idult gyulladas komoly kart okozhat a szervezetetedben,es nehezebben gyogyithato mit egy akút (friss) gyulladas.Ezt ezen a forumon nem tudjak meggyogyitani,ki kell vizsgalni a vizeletet es a lelet szerint irjak fel a gyogyszereket,meg az orvos sem irja fel a gyogyszert a vizelet labor-vizsgalata nelkul. Ugyhogy irany az orvos!!!!!
2008. febr. 24. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!