Nagyon fontoos! Hogyan?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetnék holnapra lázas? Kivételesen csinálnék ilyet mert még alig mulaszottam a suliból is. Az ok csak annyi hogy holnap olyanból írunk dolgozatot amit egyáltalán nem értek hiába figyeltem a tanárra órán,jártam korrepetálásra,és ültem 4-5 órát itthon a könyv fölött..Semmi. És már ugyanabból az anyag részből van egy kettesem. De szerencsére a tanár nem szokta utólag megíratni..És ezzel le is lenne zárva ez az anyagrész
Valami olyasmi kéne amitől lázas lehetnék,mert csak akkor maradhatok itthon(máskülönben apa elzavar a suliba..)
2012. jan. 24. 16:41
1/2 anonim válasza:
sós kávét kell inni, nem használ túl sokáig, jól kell időzíteni. Én gyerekkoromban próbáltam egyszer és tényleg belázasodtam tőle, de már nem emlékszem rá nagyon, azt tudom, hogy nem tartott sokáig.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de mindegy mert a végén bementem ésmegírtan, Háát majd lesz ami lesz.:( :)
2012. jan. 25. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!