Mi lehet ez? Fontoos:/
Figyelt kérdés
15 napja vérzek és erőős is nagyon .. és ilyen váladék darabok jönnek belőlem (olyanok mint a máj darabok csak várszínű) kimegyek Wc-re bejövök a szobába és rá 2-3 percre szinte újra érzem hogy vmi jön belőlem:/ mi lehet ez?
akinek volt hasonló esete kérem mondja el hogy mi volt vagy mi történt. előre is köszi // egy kétségbe esett lány :(( 14/L
2010. júl. 7. 03:17
1/9 anonim válasza:
azonnal hívd fel a mentőket, ez ezt az egyet jelenti!!!
2/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy menstruálsz? Csak kicsit több a szokásosnál! Vagy te túlzod el a dolgokat!
Vagy kamu az egész, ha olyan vészes lenne akkor már nem ide írnál!
4/9 anonim válasza:
nekem rendszeresen ezt csinálja...erős és darabos...és még van pofája el is húzódni hetekig... eddig mindig túléltem, nem rohantam fejvesztve a hóhér kontár orvosokhoz. azt fontos lenne tudni, hogy 15 napja folyamatosan erős-e és hogy az erős jelző nálad mit takar pontosan??
5/9 anonim válasza:
Surgosen menj el dokihoz, fontos kideriteni ennek az okat, mas megoldas nincs!!
6/9 anonim válasza:
Valoszinuleg cisztad van! Azonnal korhazba kell menni!
7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem folyamatosan erős pár napig volt csak..
És ma már a 19.napja h megvan:O :((
Lehet hogy csak menstruálok és csak elhuzodott nem?
mint ahogy mrá irták hogy hetekig elhúzódik neki..
2010. júl. 10. 21:14
8/9 anonim válasza:
Nem, ez nem normalis! Menj el dokihoz feltetlenul! Nem az a szandekom hogy remiszgesselek, de ezzel tenyleg ne jatsz! A normal menstruacio 6-7 napig tart max. Hidd el, tudom mit beszelek.
9/9 anonim válasza:
nem normális dolog az biztos.. de az is az, hogy nekem volt olyan, hogy 55 napig volt meg... pár nap volt erős, a többi vagy normál mennyiségű volt, vagy nagyon gyenge... és bizony nem mentem dokihoz..és elmúlt. túléltem...nem is voltam rosszul... de tudom, hogy ez rohadt nagy gáz.... szerintem menj el dokihoz...hidd el, jobban jársz... ad gyógyszert...elmúlik, és te is megnyugodhatsz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!