Létezik, hogy a felkete teától gyorsabba a szívverésem?
Figyelt kérdés
Egéssz nap mostanáig tanultam,tehát nyugalmi állapotban volt a szívverésem 98/perc. Pár pohár feketeteát megittam.Hallottam már olyat is,h koffein van benne,de olvastam az összetételét és koffeint nem írt a dobozán,sem pedig azt,h megnöveli a pulzusszámot. Vagy csak szimplán ideges vagyok a vizsgaidőszak miatt?2012. jan. 24. 14:53
1/3 anonim válasza:
Igen, létezik, koffeinnek hívják...
2/3 anonim válasza:
De még mennyire! Egy jó erős tea jobban felpörget, mint egy kávé!!! Persze az sem mindegy, hogy a filtert egy kannába rakod, vagy közvetlen a pohárba, és hogy meddig ázik! Ha jó sokáig hagyod a pohárba, elég erős teád lesz ahhoz, hogy felpörgesse a szívedet! A stressz természetesen még rátesz egy lapáttal, illetve ami nagyon befolyásolja, az a kialvatlanság! Ha nem pihensz eleget, akkor valóban egy tea is ilyen hatást válthat ki!
3/3 anonim válasza:
Nem koffein, tein, lassabban hat, de hosszabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!