Mit tegyek ha nem elég erős a szívverésem? 14/F (egy kicsit szúr és fáj is)
Figyelt kérdés
106
___
70
2011. márc. 26. 15:09
2/7 anonim válasza:
ha ez a vérnyomásod, akkor az teljesen normális érték! az a kérdés mennyi hozzá a pulzusod!? Bár ha fáj és szúr akkor valóban fel kellene keresni egy kardiológust. Viszont a sortolás erősíti a szivet!
3/7 Alex Mészáros válasza:
Ez alacsony vérnyomás. A normális 120/80 100/60-nál alacsony vérnyomásról beszélünk. Esteleg olyan ételt italt kell fogyasztani amibe van koffein ami felviszi.
4/7 anonim válasza:
ez normális vérnyomás mivel ebben a korbán sokat változik a szervezet.
nekem pl. 94/45 szokott lenni az alacsony! :D
házi orvost látogasd meg és ő többet tud mondani.
amúgy nekem magas a pulzusom és nekem is szokott szúrni szóval lehet, hogy van összefüggés a kettő között.
5/7 anonim válasza:
106/70 teljesen jó, és miből gondold hgoy nem elég erős a szívverésed? Vagy ezut nem értem.. Amúgy meg nem lehet, hogy rossz a testtartásod, és "beakad a levegő" és azt érzed? Na mindegy, ha szúr a szíved arra most ne kezdj el hirtelen sportolni, menj el körzetihez, és ő ad beutalót, ahová kell. (én először ortopédushoz mennék, aztán a kardiora, bár te tudod, ha tényleg a szíved fáj akkor csak kardiológiára)
6/7 anonim válasza:
A tesomnak is ilyen panaszai voltak,neki sziritmus zavara volt.
Menj dokihoz :)
7/7 Alex Mészáros válasza:
Véleményem szerint ez egy kicsit alacsony vérnyomás,mert tanulmányaim szerint amit az orvosok is tudnak, hogy 120/80 átlagos normális. 140/90-nél magtas vérnyomásról vagy tachicardiáról ill. 100/60-nál bradicardiáról alacsony vérnyomásról beszélünk. Lehet hogy az alsó érték 70 de akkor is lehet alacsony vérnyomás. Más ok is befolyásolhatja de ha ez tartós akkor gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!