Függőségeim lennének? O. O 13/l
1. A sport -Ha egy nap nem megyek legalább 1 órát sétálni/ futni vagy akármi akkor fáj a fejem szédülök stb.
2. Állatok -Elmentünk ismerősökhöz Bp-re ott meg nem voltak csak halak -mivel falunk lakunk van 2 kutyám 5 macskám 1 lovam nyulaim stb.- Szóval tök ideges voltam meg minden mikor haza jöttem megdögönyöztem a kutyákat és egyből normális lettem.
3. Capuccino -Ha nem iszok fáj a fejem szédülök rossz a közérzetem.
Akkor most függő lennék?
az utóbbi esetben lehet csak testi függőségről beszélni, hacsak nem koffeinmentes a kapcsi.
pszichésen viszont hogyne, simán lehet állatoktól is függeni akár.
tudod mindenki függ valamitől... nem ismered ezt a számoot? :D
és tényleg így van! Csak nem mindenki nevezi nevén, szóval ne aggódj, emberi tulajdonság, de persze csak bizonyos fokig, (amikor már alapvető dolgokat mint mosakodás, rendszeres étkezés, munka stb is elhanyagolsz a függőség miatt, akkor veszélyes!) de ez a te esetedben nem áll fenn szerintem úgyhogy ne parázz (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!