Zsíros korpára megoldás? Kétségbe vagyok esve.
Eddig egy fejbőrtisztítót használtam egy hónapig,nem sok sikerrel,most átváltottam la roche posay-ra,2x használtam eddig,de nem látok sok javulást,félek,hogy kihullik a hajam,bár még nem kezdett el hullani,valaki tudna valamilyen hajszeszt esetleg ajánlani ami eltünteti ezeket a baktériumokat,amik előidézik a zsíros korpa kialakulását?
Másik kérdés,abból mi igaz,hogy androgén kopaszodással járhat együtt?azaz van,hogy nem lehet elleni mit tenni és idő előtt is kihullhat a hajam akármit csinálok?Vagy csak ha kezeletlenül hagyom?
Köszi előre a válaszokat:)
Bőrgyógyász.
Tudom a szuper kamerás vizsgálatokon mindenkinek, akármilyen gondja van azt mondják, hogy vegye meg a két szuper terméket, potom 10ezer körüli összegért... aztán nem használ.
A zsíros korpát egy baktérium okozza, amit csakis antibiotikumos tisztítóval lehet kiírtani, meg amelett kell a fejbőrtisztító.
Keress egy jó bőrgyógyászt, aki ilyenekre van szakosodva, neten találsz párat tuti, az sztk-ban nem hiszem, hogy megfelelően foglalkoznának veled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!