Pár hétig szedett napi fél szem frontinhoz 0,25 hozzá lehet szokni? Szorongásra kellene szednem s nagyon hányingerem van. Antidepresszáns kéne szedjek, de inkább várnék még vele, mert szedtem, de abba is hagytam.
Pár hétig szedett napi fél szem frontinhoz 0,25 hozzá lehet szokni?
Szorongásra kellene szednem s nagyon hányingerem van.
Antidepresszáns kéne szedjek,de inkább várnék még vele,mert szedtem,de abba is hagytam.
A frontinról kérdeztem,hogy mi a jobb,ha rendszeresen szedem egy ideig vagy,ha hébe-hóba?
A pszicháterem most azt mondta,hogy a frontint szedjem a gyógynövényes mellé.
Próbálom mindig mondani magamba,hogy jól vagyok,igenis jól vagyok.
Még várok vele,de ha nem jobb,akkor mégis elkezdem újra szedni az antidepresszánst,mert mindig jár az agyam.
Csak a családom is úgy összezavar.Valaki azt mondja szedjem,valaki meg azt,hogy ne,mert ez kábítószer s ezt nem lehet letenni.
Persze,hogy belém áll a félsz,mikor ígyis ez a bajom.
De olvasom elég sokan szedtétek már s a többsége mégis le tudta tenni?
Te híztál tőle?Mert azért nem szeretnék 100 kg-os se lenni.
Most az antidepiről írtam!
A pszicháterem ajánlotta,hogy jót tenne nekem egy pár órás munka.Kikapcsolna egy kicsit s elterelné a gondolataimat.
Már 14,5 éve gyesen vagyok.De addig nem tudok elmenni míg a kicsi nem lesz óvodás.Addig pedig még van 1 évem.
Várok még az antidepivel.Ha nem jobb visszaveszem.Az orvosom felírta,hogy legyen azért itthon s ha nagyon úgyérzem azt mondta kezdjem el szedni,minthogy szenvedjek.
1 hétig napi felet utánna azt mondta 1-re váltsak.
Ha esetleg napi felet szednék csa, attól nem jövök helyre szerinted?Azért kérdezem,mert mikor a múltkor szedtem csak felet,akkor már egészen jól voltam a mellékhatásokat leszámítva.De akkor már 1 hónapja egészet szedtem s csak utánna mentem le fél szemre.
Te félévig szedtél napi szemet?Vagy csak felet?
Az állapotom tivábbra is változatlan,inkább csak tartom magamat,de nehezen.
Vannak napok mikor jobban,de általában kevésbé vagyok jól.
Most például úgy érzem mintha egy szkla lenne a mellkasomon s alig kapok levegőt.S a szívem rettenetesen ver.
A frontint megpróbálnám szedni egy darabig hátha segít.
Csak azért tartok tőle,nehogy hozzászokjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!