Segítség. Mi bajom lehet?
15 éves vagyok. 2.5 éve Dohányzom. Össze - vissza alszom. Általában délután 4-5 órákat, majd éjszaka 3-4 órát. Van olyan hogy mikor felkelek nagyon leizzadok. Van olyan hogy néha random lezsibbad a kezem, vagy a lábam. Aztán elmúlik. Ritkán fáj a fejem. Néha nagyon érzem hogy dobog a szívem. Novemberben 2 hétig ment a hasam, és lázas voltam. Bélfertőzésem volt. Sajnos sok betegséget be tudok magamnak beszélni. 2 és fél éve, volt egy szexuális kapcsolatom, és attól félek elkaphattam talán az Aids-et. Vagyis inkább ezt magamba beszéltem. Sok erre az esély? Vagy pedig más problémáim vannak? Esetleg vérkeringés. Jó a teljesítőképességem, a memóriám is passzol. Étvágyam van. Nagyon sokat eszek, főleg éjszaka.
Kérem, a ******* h*lyegyerek, miért cigizel ilyen fiatalon, válaszokat, ne írjátok le. Az nem érdekel. Bízok benne, vannak itt értelmes válaszolok is.
Köszönöm
Voltam már nyáron vérvételen, meg pisiltem is. Minden normális volt. Mikor bélfertőzésem volt, vettek székletmintát is mert szalmonellára gyanakodtak, de negatív lett. Hogyha HIV fertőzött lennék, akkor valamit mutatna?
A fáradékonyságra annyit, azért nem éjszaka alszok, mert teljesen átálltam a nappali alvásra. Mellesleg az alvókám nagyon jó
Miért cigizel ilyen fiatalon? (Akkor is leírom, mert ha valami nem normális, ez nem az.)
Egyébként sok minden lehet, mentális gond is (hipochondria, stressz), én sokáig izzadtam éjszaka kifejezetten a stressz miatt, és fejfájásaim is voltak. Menj el orvoshoz, ő majd ki fog vizsgálni.
"Hogyha HIV fertőzött lennék, akkor valamit mutatna?"
Nem, mert ehhez vagy vírusszámot, vagy HIV-ellenes antianyagot kell nézni, ezt HIV-szűrésen kérheted.
Ez utóbbi infódat ügye nem orvos jegyezte!?
Részvétem, s együtt is érzek veled, noha jóval idősebb vagyok nálad, s a szüleim is élnek. Nem lehet könnyű neked, most. Erőt kívánok, s hogy találd meg minél előbb a vigaszt, a lelki nyugalmadat, a boldogságot.
De hidd el, ha nem akarsz gyorsan utánamenni, akkor vigyáznod kell az egészségedre. Rajta nem segít, ha megbetegíted önmagadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!