Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális dolog e vagy bolond...

Normális dolog e vagy bolond vagyok?

Figyelt kérdés
Az az igazság ,hogy én a terveim dolgaim gondjaim megbeszélem magammal. Persze magamban de mégis úgy mintha valakinek mesélném. Nincsenek hangok a fejemben csak a magamé de nem értem mért mesélem el magamnak a dolgokat. A múltam és a jövőm. De még ha fel kéne kelni reggel azt is megbeszélem magammal "hogy hogy kéne fel kelni.. Kajak hülyének érzem magam emiatt. Én vagyok saját magam miért beszélek én saját magamhoz gondolatban?

2012. jan. 6. 14:34
 1/7 anonim válasza:
én is ezt teszem :D
2012. jan. 6. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen normális! (vagy én is hülye vagyok :D) Én hangosan szoktam magammal "beszélgetni", előfordult hogy valaki bejött, miközben magamnak magyaráztam, na az kínos volt! De amíg nem hiszed, hogy valaki másnak mondod, addig szerintem normális :)
2012. jan. 6. 14:37
 3/7 anonim ***** válasza:
A gondolataid a sajátjaid, azt teszel velük amit csak akarsz. Ez nem őrültség, én is úgy gondolom át a dolgaimat, mintha megbeszélném valakivel. Talán még hasznos is, mert ilyenkor az ember megpróbálja magát kívülről szemlélni, ami nem árt.
2012. jan. 6. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Én pluszban még hasznossá teszem, direkt idegen nyelven intézem az eszmefuttatásaimat, ami kiváló szintentartáshoz, ha hangosan beszélsz akkor meg kiejtés gyakorlásához! :D
2012. jan. 6. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván így tudod jobban összpontosítani a gondolataidat, rendszerezni a feladataidat. Vannak emberek, akik inkább gyakorlatiasak, míg mások elméletiek, te az utóbbiakhoz tartozol. Nincs ebben semmi rendellenes. Annyi hárány azért származhat belőle, hogy a mai rohanó világban valamivel gyengébb felkészültséggel is könnyebben boldogulnak a gyakorlatiasabb emberek.
2012. jan. 6. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
ma 14:49 - ez tök jó, énis ezt csinálom, olaszul meg németül pofázok hangosan saját magammal :D
2012. jan. 6. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam.. :)
2012. jan. 6. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!