Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez? Személyiségzavar?...

Mi lehet ez? Személyiségzavar? Mitől érzek így?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, mintha több "én" is lenne bennem. Mintha az "ének" váltanák egymást.

És a személyiségem egy része más tart helyesnek, és nem akar pl. egy vagy két adott dolgot, amit a másik énem meg szeretne. Mi lehet ez? Személyiségzavar?

Gyakorta 20-30 perces eltéréssel már más a véleményem.

2012. jan. 5. 21:47
 1/3 A kérdező kommentje:

Ehhez hozzátartozik, hogy 2 éve (tehát elég RÉGEN) lefogytam, 18-19 kg-ot.

Fogyi alatt heti max. 1szer ettem egy szelet csokit, semmi cukros, zsíros dolgot nem ettem heti 1-nél többet.

1-fél éve nagyon egészségesen ettem: szintén tartottam a heti max. 1szeri édességet/sütit, de emeltem a fogyihoz képest a kalóriaszámon: sokkal több barnarizst, barnakenyeret ettem, és húsokat, meg olívaolajjal is főztem.(zöldség gyümölcs min. 3-4szer alap volt)

De mostanság egyre inkább azt érzem hogy az élet egy FOLYAMATOS harc, ugyanis minden nap meg kellett magammal harcolnom hogy ne egyem meg azt a csokit... jópár hónapja így megy ez.

Ez azért baj mert egyik nap RENGETEGET eszem (szinte tömöm magamba a kaját, ez lenne az egyik "én", aki folyton enni akar) másik nap semmit nem akarok (másik "én") mert bűntudatom van az előző nap miatt.

2012. jan. 5. 21:51
 2/3 anonim válasza:
Nem voltam még így úgyhogy nem tudom,de ha esetleg sok időt töltesz olvasás/filmnézés/gépezéssel attól lehet személyiségzavarod...Ajánlok sportokat..:D
2012. jan. 15. 12:27
 3/3 anonim ***** válasza:
nem annyira biztos ez... csak akkor ha totálisan zavarod önmagad. ezesetben szerintem érdems lenne legalább egy pszichológushoz menni, ha súlyos akkr lehet, hogy pszichiáterhez küldenek. de nem hinném, hogy ha csak a véleményen van a hangsúly, nagy gond lenne. :)
2012. jan. 24. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!