Mi lehet ez? Személyiségzavar? Mitől érzek így?
Néha úgy érzem, mintha több "én" is lenne bennem. Mintha az "ének" váltanák egymást.
És a személyiségem egy része más tart helyesnek, és nem akar pl. egy vagy két adott dolgot, amit a másik énem meg szeretne. Mi lehet ez? Személyiségzavar?
Gyakorta 20-30 perces eltéréssel már más a véleményem.
Ehhez hozzátartozik, hogy 2 éve (tehát elég RÉGEN) lefogytam, 18-19 kg-ot.
Fogyi alatt heti max. 1szer ettem egy szelet csokit, semmi cukros, zsíros dolgot nem ettem heti 1-nél többet.
1-fél éve nagyon egészségesen ettem: szintén tartottam a heti max. 1szeri édességet/sütit, de emeltem a fogyihoz képest a kalóriaszámon: sokkal több barnarizst, barnakenyeret ettem, és húsokat, meg olívaolajjal is főztem.(zöldség gyümölcs min. 3-4szer alap volt)
De mostanság egyre inkább azt érzem hogy az élet egy FOLYAMATOS harc, ugyanis minden nap meg kellett magammal harcolnom hogy ne egyem meg azt a csokit... jópár hónapja így megy ez.
Ez azért baj mert egyik nap RENGETEGET eszem (szinte tömöm magamba a kaját, ez lenne az egyik "én", aki folyton enni akar) másik nap semmit nem akarok (másik "én") mert bűntudatom van az előző nap miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!