Mitől érezhetem azt, hogy a bal felem kissé zsibbad és a szívemnél enyhe kissé szorító érzést érzek?
A bal oldalam kissé zsibbad a bal karomban érzem,illetve olyan erőtlen is,meg izzad a tenyerem.Ez mellett a szivemnél is olyan fura érzésem van.A vérnyomásom 138/69
A neten infarktust írnak,de semmi káros szenvedélyem nincs.
Mi lehet szerintetek?
Csak azért mert nekem kb ezek a tüneteim voltak/vannak pszichés alapon. (voltam dokinál, volt egy napos ekg-m etc) Kicsit ijesztő volt elsőre.
DE koránt sem biztos, hogy neked is ez van, szóval nem árt, ha megnéz egy orvos.
Értem.Köszi a segítséget.
Mondjuk szerintem nekem is az lehet,de akkor felkeresem a dokit.
Amúgy a pszichés alapúra kaptál valami gyógyszert?
pszichológushoz kaptam beutalót :D, elég fiatal vagyok, szóval nem gyógyszereznek olyan könnyen
De mindenképp látogasd meg a háziorvost, ha rosszabul vagy akkor meg ügyelet! Ez tényleg nem játék, csak azt tudom leírni, hogy nekem mi volt, ezernyi dolog lehet ezek mögött a tünetek mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!