Melyik a jobb iskola? Szent Margit Gimnázium vagy a Szent Imre Gimnázium vagy a Szent Angéla Általános iskola és Gimnázium vagy a Budapesti Katolikus Gimnázium és Kollégium?
Én a BEKG-ban vagyok végzős, tanulmányilag nem erős egyáltalán, de nem is rossz hely.
Az Angélából jöttem át, amit szívből utáltam. Az sem egy túl erős suli (EKG-nál picit húzósabb csak), viszont a légkör rettenetes. A mostani igazgatója egy igazi csuhás s€ggfej, utáltuk egymást elég rendesen.
Év elején kipécézett magának, amiért nem néztem rá áhítatos tekintettel, mint a többiek, és emiatt ment részéről a trollkodás hosszú hónapokon keresztül.
Amikor pozícióba került, a saját kis mércéje szerint "szétválogatta a búzát és a pelyvát", kitette a szűrét azoknak a tanároknak, akik vele nem szimpatizáltak. Szóval az Angi minden szempontból egy nagy 0, drága Robi atyus kis mikroállama, ne menj oda semmiképp!
Radnóti, lol xD
Mit keresne a libsi fellegvárban egy keresztény értékrend szerint élő emberke? Na ne már :DDD
még annyit, hogy mióta (3 éve) én elhúztam az Angiból, állítólag még az akkorihoz képest is rengeteget zuhant a színvonal, tanulmányilag...
Tudom, h már késő, mert régi a kérdés, de szívből remélem, hogy nem oda fogsz járni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!