Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen gyógyszerrel vagy...

Milyen gyógyszerrel vagy vitaminnal tudnám magamat fölpörgetni?

Figyelt kérdés

Nem csak gyógyszer vagy vitamin érdekelne.Akármi.

Itt van/volt a tél és teljesen le vagyok robbanva.Semmi energiám sincs.Mintha lelkileg lennék vagy szellemileg lennék 0. Reggel fölkelek az ágyból és úgy érzem mintha 2 napja megállás nélkül robotoltam volna.De semmit nem csináltam a télen. :S

2012. jan. 4. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Multivitamint ajánlatos szedned szerintem.
2012. jan. 4. 22:28
 2/5 A kérdező kommentje:

oké,de mit?

Ha nevet is tudsz mondani azt megköszönném.

2012. jan. 4. 23:17
 3/5 anonim válasza:
Szerintem kezdj el valamilyen immunerősítőt szedni, tudom javasolni az anti-ageing készítményeket (LongeVita, Revitol Forte életkiegészítő vitaminokat), valamint sokat segíthet a sok zöldség, gyümölcs, és ha teheted, kezdj el valamit sportolni. Hidd el, csak elkezdeni nehéz :)
2012. jan. 5. 17:24
 4/5 mmT ***** válasza:

Béres csepp, C vitamin, Supradint is nagyon dícsérik.

Iktass be egy kis sportot, és sokkal fittebb leszel. Nem kell nagy edzsésekre gondolni. Elég ha reggel úgy indítasz, h szánsz 5-1O percet arra, h apránkét megmozgatod az izmaidat: fejkörzés, karkörzés, hajolgatás minden irányba, guggolás.. stb.

Jól felöltözve, sapka sál (sál az orrod előtt, és az orrodon vegyél levegőt) és szaladj egy kicsit kint a hidegben, 1O perc elég. Vagy járj el jégkorizni heti 1-2 alkalommal.

és ha elég merész vagy:) Az esti forró zuhany után, engedj magadra egy hirtelen hideg zuhanyt. jót tesz a vérkeringésnek.

2012. jan. 5. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a Vitaking Mega 1 multivitamint szedem, ez egy egész jó vitamin összeállítás. Nézz utána a neten, tudom ajánlani! Több hatóanyag van benne, mint a Centrum vagy hasonló vitamin készítményekben.
2012. jan. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!