2 napja nagyon büdös a hónaljam, miért?
Figyelt kérdés
Mielőtt mindenki írja a hülyeségeit, hogy nem fürdök, szólók, hogy minden este fürdök! 2 napja annyira büdös a hónaljam, erős izzadság szaga van és nem értem mitől, úgyan úgy csinálok mindent mint eddig, de még is íszonyatosan erős :( 20/L2012. jan. 4. 20:20
11/16 A kérdező kommentje:
Nem a ruhám büdös :) Olvasd el rendesen a kérdést!
2012. jan. 4. 20:27
12/16 A kérdező kommentje:
Pont ma múlt el a menstruációm és tegnap reggel óta van ez az állapot és nagyon kellemetlen :(
2012. jan. 4. 20:28
13/16 anonim válasza:
Szerintem légy még kicsit türelemmel, hátha elmúlik magától. Próbálj addig valami hatékonyabb izzadásgátlót használni és ne "szagolgasd" magad (ilyenkor nekem is benne volt az "orromban" örökké ez a szag, és óhatatlanul is szagolgattam a hónaljamat) :(
14/16 anonim válasza:
Bizonyos ételektől is lehet, hogy megváltozik az izzadtság összetétele. Nem ettél esetleg túl fűszeres vagy zsíros ételt mostanában? Így karácsony környékén ez sem lenne csoda.
Próbálj meg csinálni egy méregtelenítő kúrát.
15/16 anonim válasza:
Hormonális dologra gondolok én is.
16/16 A kérdező kommentje:
ez az étel dolog lehet a hunyó, 2 csomag chipszet is ettem az ünnepek alatt meg sok féle ételt, remélem már csökkenni fog ahogy visszaállok az átlagos kajákra
2012. jan. 5. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!