Ez most front? Mi van velem? Lent
Figyelt kérdés
Negyedik napja, hogy iszonyú fáradékony vagyok, gyakorlatilag bármennyit alszok nem elég, és bármikor képes lennék elaludni, ami elég problémás, mert vizsgaidőszak van, és tanulnom kéne. Lehet a lustaság is közre játszik, de hogy ennyire eluralkodjon rajtam a fáradtság az ijesztő. Reggelente felkelek, 1-2 óra múlva késztetést érzek, hogy visszafeküdjek aludni, innentől kezdve meg alig bírok kikelni az ágyból, egész nap olyan vagyok mint egy zombi. Vasárnap óta tart kb, nézegettem, hogy frontok vannak mostanában. Másnak is van ilyen gondja?:S2012. jan. 4. 12:02
1/4 bánomisén válasza:
Nekem most momentán nincs, de amikor ilyen vagyok, akkor pánikszerűen elkezdek vitaminokat enni. Szerintem neked is jót tenne.
2/4 anonim válasza:
Kimerültség is lehet. A mozgás nekem segíteni szokott.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy kimerültség, nem vagyok én annyira túlterhelve, sőt.... Ezért is furcsa. Felkelek, és azon gondolkodom mikor aludhatnék újra, pedig itt a rengeteg tanulnivaló. Alighogy leteszem a fejem, el is alszom
2012. jan. 4. 12:22
4/4 bánomisén válasza:
Az is elképzelhető, hogy vérszegény vagy. Kellene csináltatnod egy vérképet, abból kiderülne, hogy van-e elég vas a szervezetedben, vagy nincs. A vashiánytól is lehet fáradékony az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!