Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehet ez az állandó...

Mitől lehet ez az állandó hangulat váltskozásom? 17/f

Figyelt kérdés

Reggelente álltalában nem bírok kikelni az ágyból, teljesen reménytelennek tartom magamat és tehetetlen vagyok. Szó szerint ilyenkor még élni sincs erőm. Sztem egy picit depressziós is vagyok. Azonban pár óra múlva már akit kicseréltek, és nem tudom de keveredve jön elő és néha hatalmas önbizalmam lesz és szépnek, csinosnak okosnak tartom magam és büszke vagyok magamra. Belenézeka tükörbe és elönt a büszkeség. Azon gondolkozok h. hova menjek bulizni, meg h. miért nem tapadnak egy ilyen jó pasira csajok. Aztán pár óra múlva megint értéktelennek érzem magam, és pótcselekvéseket csinálok pl iszok, túl sokat eszek amit utánna rendszeresen kihányok stb... Tehát mással is elő szokott fordulni ezek a váltakozások? Ez ilyen napi szinten van nálam, Lehet régóta is megvan csak nekem nem tűnt fel. ismerőseim hívták fel rá a figyelmem h. nagyon szeszélyes hangulatember vagyok :))

Tippek, ötletek??

2012. jan. 3. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Érzékeny labilis kamasz vagy ami ebben a korban előfordul de az is lehet -ha tényleg nagyon szélsőségesek és gyakoriak a hangulatingadozások-bipoláris depi.

Szerintem menj el a háziorvosodhoz, mondd el mi a pálya ad egy beutalót egy pszichológushoz és majd megállapítjátok.

Nyugi nincs benne semmi kunszt még nem leszel lökött ha néha elmégy egy pszichohoz. Ott hamar kiderülnek a dolgok.

2012. jan. 3. 22:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Így van eza tanulással is. Néha nagy lendületet veszek és képes vagyok folyamatosan 2-3 -ig is tanulni, de néha nincs semmi kedvem hozzá és az az érzésem h. buta vagyok, szerencsétlen és úgyse sikerül akkor meg minek tanuljak? Azt gondolom magamról h. nem fog sikerülni és reménytelennek látom a helyzetet, csak a kudarcra gondolok és h. ezzel végérvényesen elvágtam magam egy életre. De néha nagy lendületet veszek, hirtelen elhatátározom h. kitűnő leszek és elkezdek tanulni szinte nem is eszek vagy iszok hanem suli után 10 órát is képes vagyok tanulni..
2012. jan. 3. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ez normális is lehetne akár, de szerintem az aggasztó, hogy túl sokat eszel, aztán kihányod, ez bulimia kezdete (vagy már az!)

Először próbálkozz szerintem háziorvossal, az is lehet, hogy valami vitaminhiányod van. (Bár ez a túlevős, hányós dolog szerintem valami mentális zavarra utal..)

2012. jan. 6. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!