Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csiáljak? Elég kellemetlen

Mit csiáljak? Elég kellemetlen

Figyelt kérdés

Ma megyek a barátomhoz, és arra gondoltam, hogy harisnyát veszek fel.

Egyszerűen ha harisnya van rajtam lábszagom lesz. Zoknival nincs így, csak harisnyával. Ő viszont szeret abban látni, ezért megyek ebben hozzá. Nincs házilag valami módszer, amivel ellehetne nyomni illetve megszűnteteni?

2011. dec. 31. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt volt labszagom:(.Az elsö amit tegyel,jol most meg,dörzsöld at szodabikarbonaval,v. kefevel mosd meg mindenütt,ha van habkövel is dörzsöld at a talpaid,majd szajvizzel(Odol,nekem Listerine van),töröld at a labfejed,talpad,ujjak közt.Nem lessz többet labszagod,en kb. 10 napja hasznalom,semmi szag,eddig pedig olyan erös volt mint a ferfiaknak,es hat majdnem minden labkremet kiprobaltam,sprayt,mostam is naponta 2x.ha meg van idöd,es a cipö/csizma betetet ki tudod venni,mosd at,ha nem,dörzsöld be szajvizzel.
2011. dec. 31. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A cipőbe is szórhatsz egy kis szódabikarbónát.
2011. dec. 31. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg vigyél magaddal harisnyát, de menj zokniban, majd vedd át nála, és mondd hogy azért csinálod, mert hideg van.
2012. jan. 1. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja amúgy van egy amway body series nevű golyós dezodor, rendelni kell olyantól, aki kereskedik ezzel, teljesen normális illata van, az egyetlen hátránya, hogy nekem pl teljesen kiszárítja a lábamon a bőrt, de ismerek olyat, akinek nem.. Szerintem megér egy próbát, nekem mióta használom semmi problémám. :)
2012. jan. 1. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!