Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon alacsony, És nagyon-nag...

Nagyon alacsony, És nagyon-nagyon sovány vagyok! Mit tudnák tenni ez érdekében?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok nagyon alacsony és nagyon sovány is !!

És az igaz hogyha megjön a menstruációm akkor erősödök is ?

A válaszokat elöre is kösziii :)

2011. dec. 28. 19:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

27 kg vagyok nem 38 ! :)

Anyu ,Apu magas. 172cm anyu , apu meg 174cm

Nincs allergiám !

2012. jan. 2. 20:38
 12/16 A kérdező kommentje:
székletem is normális
2012. jan. 2. 20:39
 13/16 b_smart ***** válasza:
Hát ez tényleg érdekes. Dokik mit mondtak rá? Utánaolvasgattál neten? Nagyszüleid mekkorák? Van a családban apró termetű ember?
2012. jan. 3. 15:44
 14/16 A kérdező kommentje:

hát a doki azt monta h anyukámra hasonlítok :/ -.-

Neten még nem kerestem rá

Az egyik mamán alacsony,de szinte csak ő,az ő fia az apukám ö meg magas... :) Viszont mostanába inkább a székletem olyan hogy nem híg,hanem inkább kemény.... és ilyen bogyókbol áll össsze :)) nem olyan bogyó hogy kicsi hanem olyan nagyobb olyan törékeny vagy nem is tudom.. :/

2012. jan. 3. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem ne aggódj!

12 éves vagy, vagyis valószínűleg még nem kezdted el a kamaszkort. Szerintem eztán fog beindulni a növekedési hormon stb.

A laktatós ételek pedig olyanok, mint a jó magyar ételek. Pörkölt, nokedli, töltött káposzta, paprikás krumpli, kolbász stb. Ne chipsből és csokiból álljon az étrended, hanem egyél rendszeresen normális dolgokat. Persze nem kell zabálni, mert a végén átesel a ló túloldalára és elhízol.

2012. jan. 12. 21:12
 16/16 A kérdező kommentje:
köszii! :)
2012. jan. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!