18 éves lány vagyok,160cm 40 kg hizni szeretnék hallottam különféle tömegnövelőkröl, tudom hogy mellé edzeni is kell, mennyire káros?
Genetikailag vagy ilyen, őszintén, eleget és olyat eszel, ami melett hízni kéne?(most nem azzal akarlak vádolni, hogy étkezési zavaraid lennének, de az emberek fele nem tud enni ha stresszes) Volt nézve a pajzsmirigyed? Már mindennel próbálkoztál?
Mert ha igen akkor ezek helyett inkább ajánlom a Peritolt. Háziorvos felírhatja, anyukámnak is 40 kilóról sikerült felhíznia vele. Meg hogy éjjel is nassolj.
Nagyon rendet kéne tenni a fejekben, a koncentrált élelmiszerekkel kapcsolatban.
Nem szteroidokról van szó, fehérje, szénhidrát, adott esetben zsiradék az, amikből ezek állnak. Persze ideális esetben nem él ilyesmivel az ember. Viszont egész más kérdés, hogy mi az ideális eset, ugyebár. Ha hatéves korunktól annyit edzenénk, mint egy profi sportoló, valóban csak a genetikánkon múlna a felnőttkori alkatunk - átlagos, vegyes étrend mellett. De ebbe nem mennék jobban bele.
Ha hízni szeretnél szénhidrát és fehérje kell sok. Ha inkább csak izmosodnál, akkor csak fehérje.
Ha nem akarsz kiegészítővel élni, tudom javasolni a tojás mértéktelen fogyasztását. Főzve eláll a hűtőben, és az étkezések között is leküldhet az ember egyet-kettőt. Hízásra nagyon jó még a szőlőcukor, ezt is átgondoltam, kúra szerűen, elalvás előtt is bekapva pár szemet.
Ami még fontos lehet, az az egészséges bélrendszer. Egy pár pro,- és prebiotikumot is lehet hasznos lenne beszedned, hogy minden jó arányban szívódjon föl. És előtte egy alapos méregtelenítés se árt.
Ez mind persze szigorúan az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!